Незважаючи на війну – відкриваєм Свіжину!

Мережа магазинів Свіжина Premium з радістю повідомляє про відкриття нового магазину в місті-герої Харків. Новий магазин відкриє свої двері для відвідувачів 1 вересня 2022 року о 10:00 за адресою Проспект Науки 64 (станція метро 23 Серпня).

Це буде абсолютно новий магазин, яких в Харкові ще не було. Мабуть, це перший такий магазин в Україні. В магазині вперше, абсолютно відкритий для огляду покупців, цех розділки та камера зберігання м’яса. Ми не приховуємо процес зберігання та обробки м’яса – ми пишаємось якістю та стандартами безпеки продукції.

Крім м’ясного відділу, в якому найбільший вибір свинини, телятини, баранини, свійської птиці, кролів, маринованого м’яса, в магазині буде представлена повна лінійка готової продукції власного виробництва – заморожені напівфабрикати: пельмені, вареники, чебуреки, голубці, млинці, сирники. Власна копчена продукція натурального копчення. В магазині буде продукція свійської птиці виробництва наших постійних та незмінних партнерів ПрАТ «МХП» – найбільший в Україні виробник курятини ТМ «Наша ряба».

Крім того відкриє двері і відділ «Власна пекарня» нашої мережі. Де ви зможете придбати найсвіжішу хлібобулочну продукцію, яка випікається на місці. Також прямо в магазині будуть виготовлювати та реалізовувати торти та тістечка.

Нагадаємо, Свіжина чекає своїх покупців на відкритті нового магазину в 10:00 1 вересня 2022 року.